Det kan være svært at finde på en rigtig god til hende, som man holder rigtig meget af og gerne vil forkæle. Man vil jo gerne overraske hende, men samtidig også give noget, som hun rigtig gerne vil have. Når man står i den type dilemma, er det altid ret så fornuftigt at tage udgangspunkt i nogle af de ting, hun går meget op i. 

Det kan for eksempel være, at hun er en stor fodboldfan, som elsker at følge det danske landshold, hvorend de spiller. Og faktisk er det jo VM i slutningen af 2022, så hvis du gerne vil forkæle hende, inden VM for alvor går i gang, så kunne det jo være en ide at give hende nogle gaver, som hun netop kan tage i brug til VM. 

Gaven over dem alle: Årets landsholdstrøje

En gave, som nok må siges at være gaven over dem alle, hvis man altså går meget op i landsholdet og VM, er selvfølgelig årets landsholdstrøje – altså den, der bliver spillet i til selve turneringen. Det skifter nemlig fra tid til tid, hvordan den ser ud, og hvis man er en ægte fodboldfan, så er man selvfølgelig også interesseret i, at fodboldtrøjen skal være den nyeste, så man kan vise, at man er up to date.

Så kan man desuden tænke lidt over, om der skal trykkes noget bag på trøjen. Det oplagte vil være at trykke efternavnet og spillenummeret på den spiller fra landsholdet, som hun bedst kan lide. Men man kan også få trykket noget sjovt eller måske bare hendes eget navn. Det vil også komme lidt an på, hvad hun mon egentlig synes er fedest. Men det mest almindelige er dog at få navn og nummer fra yndlingsspilleren til at stå bag på.

Så hvis landsholdtrøjen fra det aktuelle år virker som en rigtig god gave til hende, der kommer til at følge meget med i VM, så find aktuelle tilbud på fodboldtrøjer her og se, om den rette for hende er at finde iblandt de mange fodboldtrøjer.

En gammel fodboldtrøje

Hvis budgettet ikke lige rækker til, at hun kan få en helt ny landsholdstrøje fra dette år, så kan det også sagtens være, at hun kan være ganske tilfreds med at få en trøje fra et tidligere år – måske endda en trøje, som landsholdet spillede i for mere end 20 år siden.

Det, der trods alt er det vigtigste for de fleste fodboldsfans, er, at det er meget tydeligt at se på ens beklædning, hvem man holder med. Så hvis det netop er det danske landshold, der er tale om, så vil det i hvert fald som minimum være nødvendigt at klæde sig i noget, der er rødt og hvidt – og sådan ser de fleste danske landsholdstrøjer alligevel ud.

Og måske synes hun endda også, at det er lidt hyggeligt, hvis det ikke er den allernyeste spillertrøje, og at det har sin charme med en lidt ældre og mere retro trøje. Så længe det er rødt og hvidt, så går det nok an.

Ekstra merchandise i rødt og hvidt

Fodboldtrøjer er dog ikke det eneste, som man kan bruge, når man skal følge sit landshold til VM. Der er også en masse andet merchandise som hatte, tørklæder, ansigtsmaling, briller og lignende, som man kan tage på for at vise opbakning til sit hold. Det kan måske se skørt ud, men når alle går meget op i VM, så er det mest af alt bare fedt.

Så hvis hun er typen, der går all in på det røde og hvide, når hun skal se EM eller VM eller generelt kampe med landsholdet, så kunne lidt ekstra merch i rødt og hvidt sagtens være en rigtig fin gave. 

Klippekort til et værtshus

I Danmark er der virkelig en kultur for, at man sidder med venner og familie og drikker en masse øl, når man ser kampene. Særligt på de mange værtshuse og barer rundt omkring i landet, kan der være ret proppet, når sådan en kamp bliver spillet. Derfor kunne det også være en ide at give hende en gave, som kan bruges på et værtshus, hvis det er sted, hun foretrækker at se kampene.

På mange værtshuse kan man eksempelvis få klippekort til for det meste 10 øl, så det kunne faktisk være en rigtig sød gave at give hende, hvis du ved, at hun godt kan lide at følge kampene på værtshus eller bar. Så kommer hun i hvert fald ikke til at mangle øl i løbet af sådan en aften, og hvis hun er rigtig sød, kan det også være, at hun giver en øl eller to til dem, hun er afsted med, fordi hun netop har et klippekort, hun kan bruge.

Billetter til en kamp

Den ultimative gave at give til hende, som elsker fodbold og VM, er selvfølgelig at give hende nogle billetter til at komme ind og se en af kampene. Lige præcis til VM i 2022 er der dog mange, der ikke vælge at følge landsholdet, fordi det bliver afholdt i det meget omdiskuterede Qatar, der har brudt flere menneskerettigheder.

Men det er muligt at købe billetter, og det er ikke ulovligt, så hvis man for alt i verden gerne vil følge landsholdet og bakke op om dem, så er billetter til en kamp stadig en mulighed og noget, man kan overveje, hvis man ved, at hun vil være frisk på at tage afsted uanset hvad. At se en kamp med sit yndlingshold er i hvert fald altid en stor oplevelse for fodboldfans.