Udgivet i Efter gavetype

Romantisk ferie: 5 bud på romantiske rejsegaver til kæresten, som hun aldrig vil glemme

Af Gaveideer-til-hende.dk

Det er altid svært at finde på en god og unik gave til sin kæreste. Man vil jo helst gerne give hende en gave, som bliver rigtig glad for i momentet, og som hun også sent vil glemme. Et smykke er et bud på sådan en gave, men effekten går også bare lidt af, hvis allerede har givet hendes en masse smykker som gave. Men hvad er der så ellers?

En gave, som helt sikkert vil være både uforglemmelig og romantisk, er en ferie. På en ferie får I kvalitetstid med hinanden, og så er der desuden også meget stor sandsynlighed for rigtig meget romantisk - og det er nærmest uanset hvilken feriedestination, du vælger. Men herunder kommer der lidt forskellige bud på nogle romantiske rejsegaver, som hun nok sent vil komme til at glemme.

Romantisk ferie i Toscana

Hvis man gerne vil have romantisk for alle pengene, så kan man overveje at tage på ferie i Toscana. Det er en region i Italien, som indeholder mange velkendte steder og byer - heriblandt Pisa og Firenze, som er byer de fleste nok kender. Man har altså mulighed for at opleve historie og kultur i nogle smukke, gamle byer, hvilket er meget romantisk i sig selv.

Men derudover er der også mange vinområder i Toscana, som også er helt oplagt at udforske, hvis man søger det romantiske. Det er nemlig svært at forestille sig noget, der er mere romantisk end at sidde på en gammel vingård i Italien. Så Toscana er bestemt værd at overveje, hvis man er interesseret i en storbyferie, der både byder på kultur, en masse historie og vin i lange baner.

Storbyferie i kærligheden by: Paris

Det, som de fleste nok vil tænke på, hvis der skal vælges destination til en romantisk ferie, er Paris. Mange kalder nemlig Paris for kærlighedens by, og det kan man nok også sige god for, hvis man nogensinde har været i Paris.

Der er bare en helt særlig stemning i Paris - særligt hvis man befinder sig langs Seinen, som nærmest er kærlighedens centrum. Rigtig mange steder hænger der låse, som netop hænger der fordi forskellige par har låst deres kærlighed fast der. Og også Eiffeltårnet er et sted, hvor man kan få et meget romantisk øjeblik - særligt på de tidspunkter om aftenen, hvor det lyser, og en masse mennesker samles om det.

Ellers kan Paris jo også det, som rigtig mange andre storbyer kan; man kan få en masse lækker mad, gå på museum, gå lange flotte ture og den slags. I hvert fald er det en by, der giver mulighed for at hive romantikken frem, og det er jo det vigtigste.

Hyggelig og aktiv skiferie i Sverige

Selvom man måske ikke lige tænker, at en aktiv skiferie i Sverige lyder som det mest romantiske, man kan finde på, så kan det faktisk sagtens være det. Det er nemlig meget forskelligt, hvad man synes er romantisk, og romantik er jo også meget, hvad man gør det til.

Hvis man for eksempel er at par, som godt kan lide at lave aktive ting sammen, og som måske føler, at romantikken gnister, når der også går lidt konkurrence og action i den, er det for eksempel helt perfekt at være på en skiferie sammen. Og når man kommer hjem fra en lang dag ude på pisterne, så er det desuden nemt at få skruet ekstra meget op for romantikken i de små hyggelige hytter, som man typisk bor i, når man er på skiferie. Der er også noget med kulden og sneen, som netop kan være ret romantisk.

Nordlys og smuk natur i Lapland

For at blive lidt i det kolde tema, hvis man altså er et af de par, som netop kan finde de romantiske frem i den kolde natur, så kan det også være, at man skal arrangere en tur til Lapland i det nordlige Finland. Det vil med sikkerhed blive en kold fornøjelse, men det vil måske også blive noget af det smukkeste, I nogensinde har set - og netop det kan bringe romantikken frem i sådan en tur.

For udover at naturen generelt er smuk og nærmest uberørt, når man kommer så langt nordpå, så er det faktisk også muligt at se nordlys i Lapland. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at det er noget, man kan se i de dage, hvor man er der, men chancen er det. Og kan man næsten forestille sig noget mere romantisk end at se nordlys sammen med sin kæreste? Nok ikke.

Oplev København sammen på ny

Hvis man ikke lige synes, at økonomien rækker til en rejse langt væk, og man desuden heller ikke så pjattede med at rejse, så er der også et alternativ. Man kan nemlig tage et par dage sammen i København, hvor man altså oplever den danske hovedstad på ny.

Selvom man måske har været der før og har en ide om, hvad byen kan, så kan det faktisk næsten komme bag på jer, hvor mange skønne oplevelser det er muligt at få i København. Først og fremmest er det helt oplagte at gå nogle dejlige, lange ture gennem hele byen, hvor man både får set byens puls og oplevet de mange flotte bygninger såsom Amalienborg, Marmorkirken, Christiansborg, Rosenborg slot og mange flere, som sagtens kan nåes på en enkelt gåtur.

Derudover er det også et utal af lækre restauranter, hvor man kan sidde og kigge hinanden dybt ind i øjnene og snakke om alt mellem himmel og jord. Så ikke undervurdér hvor romantisk en "rejse" til København kan være.