Vi kender alle til de Hollywood film, hvor et vordende kærestepar på deres første date kigger på stjerner, og typisk er det manden, der fortæller kvinden alt han ved om stjernetegnene og hun falder i svime over hans viden, samtidig med, at hun kigger stjålent på ham. Det er et klassisk set up, mand fortæller kvinde, hvordan verden er skruet sammen.

Stjerneforskeren, der baner vejen for kvinders interesse for universet

Men nu lever vi i år 2022 og nu er det også kvinderne, der ved meget og nogle gange mest om stjernerne, planeterne og galakserne. Vi har jo for eksempel vores helt egen professor i astrofysisk, Anja Andersen, ikke at forveksle med den tidligere håndboldspiller. De hedder det samme, men har vidt forskellige emner, de ved noget om, men begge har de stjernestatus indenfor deres felt.

Anja Andersen, stjerneforskeren, ved (næsten) alt om planeter, månen, universet, sorte huller og galakser og muligheder for liv andre steder i rummet. Alt sammen noget, som kvinder går mere og mere op i, og som de gerne vil have helt ind i hjemmet. Her ser vi derfor på, hvordan en stjernehimmel projektor kan være den perfekte gave til hende, der elsker at kigge på stjerner og elsker at omgive sig med dem døgnet rundt, udenfor såvel som indenfor. 

En stjerne fødes og bliver til flere

Når man har en stjernehimmel projektor, kan man, som navnet indikerer, projektere stjernehimlen op på væggen eller i loftet. Her kan man selv vælge mellem mange forskellige farver og former, som skaber en helt unik og magisk stemning i stuen, soveværelset, børneværelset eller som diskotek. Den er isat LED lys, som lyser farverne hvid, blå, grøn og rød, og en er dermed også energibesparende. Det er også et højteknologisk gadget, fordi stjerneprojektoren fungerer med Bluetooth højttaler, som både kan bruges til at sætte en stemning sammen med stjernehimlen eller som musikafspiller.

Dermed får man en alt i en maskine, der tjener både som almindelig musikafspiller og som projektor. Når I skal hygge jer sammen i soveværelset, kan I sætte projektoren på som stemningsbillede og også bare nyde det til en god omgang hjemmemassage. Det er afslappende og eventyrligt på samme tid, og hvilken kvinde har ikke brug for det? 

Natlampe

Stjerneprojektoren kan også bruges som natlampe. Den er ideel at tage med i sommerhuset, hvor der måske ikke er så meget lys om natten og især, hvis toilettet ligger i en bygning eller et anneks udenfor sommerhuset, der hvor i sover. Så kan projektoren bruges som natlampe og give lys på din vej. Den er nem at slukke og tænde og forstyrrer ikke de andre i husstanden. Natlampen kan også bruges af kvinden, der skal op om natten pga. graviditet eller bare har behov, og som altid snubler over ting og sager på vej til toilettet. Det er rart med noget lys i denne situation. 

Fald i søvn til projektorens stjernelys

Hvem har ikke drømt om at falde i søvn under stjernehimlen, og måske også forsøgt at gøre det i et shelter eller i et telt, hvorefter man hurtigt fryser og bliver ædt op af myg. Derfor er der rig lejlighed til at råde bod på denne halvdårlige oplevelse ved at installere stjerneprojektoren og falde i søvn til dens magiske stjernehimmel, hvor man trygt kan gøre det, fordi den har en timer på. Her kan du sætte tidsmåleren til 1, 2, 3 eller 4 timer. og dermed ikke være bange for, at du falder i søvn fra den og den står og kører hele natten. Der følger også en fjernbetjening med, hvilket gør, at du kan ligge dejligt afslappet i sofaen eller sengen og styre den. Husk bare at købe batterier til fjernbetjeningen, fordi disse ikke medfølger i pakken. 

Giv den i gave 

En stjerneprojektor er ideel til kvinden, der troede, at hun havde alt, indtil hun netop fik denne skønne og eventyrlige stjerneprojektor. Den kan gives som bryllupsgave, til parret, der gerne vil skabe en hyggelig, intim og romantisk atmosfære i soveværelset på bryllupsnatten, eller til kvinden, singlen, der drømmer om at tage på en romantisk date, og her kan drømme sig hen til denne begivenhed via den smukke og farverige stjernehimmel i soveværelset. Den kan også gives til kvinden, der interesserer sig for astronomi, og ønsker at omgive sig med stjerner hele tiden, selvom hun ikke er ude i naturen eller i et observatorium eller et planetarium. Gaven kan eventuelt suppleres med en billet til planetariet i København, hvor hun både kan se den faste udstilling, særudstillinger og en af de film, de kører i biografen.