Udgivet i Efter anledning

6 gode gaveideer til hende der har fødselsdag om sommeren

Af Gaveideer-til-hende.dk

At forære en god gave, som modtageren både kan lide og får glæde af fremover, giver en super dejlig følelse både hos dig og modtager. Det viser, at du holder af personen og har lagt tanker og overvejelser bag gaven. 

Dog kan det være super svært at finde det helt rigtige til hende, der har alt. Kender du en kvinde, der er så heldig at have fødsesldag om sommeren, er det en super fin idé at give hende en gave specifikt til sommerbrug.

Du får herunder 6 tips til, hvad du kan forære sommerens fødselsdagspiger.

En flot badedragt

Sommer og sol indbyder til en dejlig tur på stranden og saltvand i håret, og det kan være, at hun mangler en flot badedragt at iføre sig. For selvom en strandtur mest af alt handler om afslapning, kan man jo sagtens se smart ud.

Hav altid fokus kvinden du giver gaven til, når du vælger badedragt. Hvad er hendes stil, hendes behov, hendes farvepræferencer, osv. I dag kan du nemlig gå på udkig i et hav af forskellige badedragter.

Vil hun gerne skjule visse steder af kroppen og stramme lidt op, kan du vælge en badedragt med ben eller et smart skørt. De hjælper til at skjule lår og baller og giver bestemte steder bedre støtte, hvis det er det, hun ønsker.

Er hun en kommende mor, er det vigtigt, hun har det så behageligt som muligt. Du skal derfor på udkig efter en badedragt specifikt til gravide, der får hende til at føle sig rigtig godt tilpas. For alle skal naturligvis også have muligheden for at nyde en kølig dukkert på en varm sommerdag.

En dejlig hængekøje

Der findes ikke noget bedre end at lægge sig med en god bog eller at tage sig en lille lur i skyggen på en varm sommerdag. Er din søster, veninde eller en anden fødselsdagspige af samme opfattelse, så bring glæde ved forære hende en hængekøje i gave.

Hængekøjer kommer i mange forskellige afskygninger, og du vil derfor kunne finde en, der opfylder netop hendes behov. Vigtigst af alt er, at hun ligger behageligt og kan svæve frit.

Har hun en have, kan du vælge en, der skal spændes ud mellem to træer, så hun kan nyde skyggen fra bladene. Hvis det ikke er en mulighed, bør du give hende en hængekøje med stativ, så den i stedet kan sættes op på terrassen.

Hængekøjer er desuden et super dekorativt element at have hængende i haven eller stående på terrassen eller altanen, og hun vil uden tvivl elske at få en i gave.

Lækre og beskyttende solbriller

En vigtig ting at huske på i det skarpe sommerlys er at passe på øjnene. Vores dyrebare syn er måske vores vigtigste sans, og vi skal sørge for at holde øjnene sunde hele livet igennem. Derfor er det en oplagt idé at give hende et par lækre solbriller i fødselsdagsgave, der beskytter hendes øjne mod UV-strålerne.

Gå på udkig efter nogle super smarte og flotte solbriller, men husk at se efter CE- eller UV400-mærket. Det er nemlig din garanti for, at de har et UV-filter, der holder UV-strålingen ude. Så passer hun på sine øjne og kan trygt begive sig ud i sommerlandet.

Spil til havefesten

I de varme sommermåneder elsker vi at udnytte de lyse aftener ved at invitere familie og venner til havefest. Her skal der selvfølgelig være lækker mad og noget dejligt at drikke, men et sjovt udendørs spil er ligeledes med til at holde en rigtig dejlig stemning.

Er fødselsdagskvinden vild med spillene til haven, kan du med fordel forære hende et kongespil af ekstra god kvalitet, et sjovt spikeball spil eller at helt tredje, der får lattermusklerne i gang.

Neglelak

Om sommeren bliver fødderne trukket ud af de lukkede sko og strømper og i stedet stukket i lette sandaler. Det er super dejligt at få luft til fødderne, men de kan godt se en smule vintertrætte ud. Derfor er en lækker neglelak en super gaveidé, da neglene selvfølgelig skal være nydelige og velplejede. 

Forær hende en neglelak i hendes yndlingsfarve, som hun vil elske at lakere neglene med, eller vær modig og giv hende en nuance, hun ikke har. Vælg en med godt hold og hurtig tørretid, så hun ikke skal bekymre sig om mærker og ridser i lakken.

Desuden kan forskellige farver være med til at fremhæve hudens solbrune kulør, f.eks. en flot gul eller koralfarve. Så vil hendes hænder og fødder se ekstra sunde og gyldenbrune ud.

Invitér på brunch eller picnic

Vil du gerne forkæle din veninde, mor eller kusine med noget andet end en materiel gave på hendes fødselsdag, så byd hende på brunch hjemme hos dig selv eller på hendes yndlingscafé.

Du kan også invitere hende på en picnic i det fri, hvis vejret er til det. Pak en kurv med en masse lækker mad og hendes favoritsnacks og find et dejligt sted at slå jer ned, f.eks. på stranden eller i en park. Så er du sikker på at give hende en dejlig dag, hun ikke vil glemme.