Skal du give en gave til en pige eller kvinde, som i lang tid har snakket om, at hun gerne vil tabe sig? Hun har måske endda hintet til, at hun meget gerne vil have gaver, som kan hjælpe hende lidt på vej? Når det handler om vægt og den slags personlige ting, så skal man altid passe lidt på med, hvilket signal man sender. Så hvis du gerne vil give en smagfuld og ikke-nedgørende gave til en person, der ønsker at tabe sig, så får du et par gode ideer til det lige her.

Vægttabskursus

Hvis hun meget gerne vil tabe sig og er seriøs omkring det, så kunne et bud på en gave til hende jo eksempelvis være et vægttabskursus – om dem er der faktisk rigtig mange af. Du er selvfølgelig interesseret i at give hende en gave, som rent faktisk er nyttig, og som giver hende et vægttab, hvor det ikke sker lynhurtigt, men hvor vægttabet netop sker over længere tid, hvor der så også er henblik på, at man skal få et varigt vægttab.

Hos Luuna Sommer er der eksempelvis mulighed for at finde et kursus der starter et varigt vægttab, så det kunne faktisk være et ret fint bud på et vægttabskursus, som hun kan kaste sig ud i.

Træningstøj

Når man skal tabe sig, så involverer det typisk også en form for træning – og det er jo sådan, at det altid er lidt sjovere og bedre at træne, hvis man også synes, at man ser smart ud. Derfor kunne et bud på en gave også være noget nyt og lækkert træningstøj, som netop kan motivere denne kvinde til at træne noget mere.

Ligesom med ens almindelige hverdagstøj kan man få en helt anden form for energi og tilgang til det hele, hvis man bare føler sig selvsikker i det, man har på. Sådan er det også med træningstøj – hvis man har noget træningstøj på, som man føler sig tilpas i, og måske endda også lidt lækker i, så vil man også være meget mere motiveret til at komme i gang med at træne noget mere.

Så det er en rigtig god gave, og det eneste, du lige skal gøre, er egentlig bare at finde ud af, hvilken slags træningstøj hun er mest til – det kunne være alt fra stramme tights til en stor t shirt.

Udstyr til hjemmetræning

For at blive i træningskategorien kunne du også give hende noget udstyr til hendes hjemmetræning. Måske har hun allerede et abonnement til fitnesscenteret, hvor hun selvfølgelig kan bruge deres træningsudstyr, men en gang imellem er det også rart at have muligheden for at træne derhjemme. Og hvis man netop har muligheden for at træne både derhjemme og i et fitnesscenter, så får man højst sandsynligt også trænet mere, end hvis man kun havde en af mulighederne.

Så køb eventuelt nogle håndvægte, en yogamåtte, et sjippetov og den slags remedier, som kan bruges i forbindelse med en træning hjemme på matriklen. Det kan i hvert fald sagtens bruges i forbindelse med et vægttab.

DVD med træningsvideoer og inspiration

Hvis der er tale om en person, som måske er lidt ældre, eller som i hvert fald godt kan lide at have øvelserne lige foran sig, og hvor man heller ikke selv skal ud og lede efter gode øvelser, så kan man jo give en DVD med en masser træningsvideoer og lignende på. Noget, som man tit kan opleve, når man skal i gang med at træne for at tabe sig, er nemlig, at det kan være svært at finde på nye øvelser, som både er sjove og hårde.

Derfor kan en sådan DVD altså sagtens give en masse ny inspiration og desuden gøre det lidt sjovere at træne. Det er desuden et bud, som selvfølgelig kun egner sig, hvis hun har noget af afspille DVD’er på derhjemme.

Kogebog med sunde retter

Det sidste bud på en gave er mere i madens verden. Hvis man går efter et varigt vægttab, så er det nemlig også vigtigt, at man laver nogle ændringer i sin kost. Man skal spise sundt, grønt og varieret. En rigtig fin gave kunne derfor være en kogebog med en masse sunde og spændende retter.

Når man starter på et vægttab, er der nok mange, der tænker, at man kun må spise gulerødder og andre kedelige, sunde ting, men sådan behøver den sunde livsstil faktisk slet ikke at være. Sund mad kan sagtens være både spændende og lækkert, og det kan hun netop få øjnene op for, hvis hun får en sund kogebog i gave af dig.